Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Пресконференция преди Ботев – Доростол

На редовната пресконференция преди шампионатен мач пред журналистите говори помощник треньорът на Ботев Пловдив Левон Апкарян. Ето какво сподели той пред медиите за подготовката на отбора за двубоя с Доростол.

„Готвихме се нормално през седмицата. В отбора се усеща настроение и желание да излезем от серията равни мачове, в която попаднахме. Целта ни във всеки един мач е победата, така ще бъде и в събота срещу Доростол. Не бива последното място на противника да ни заблуждава, длъжни сме да излезем пределно мотивирани и да спечелим. Сигурен съм, че футболистите ще дадат максимума от себе си“, каза пред журналистите помощник треньора на Ботев Левон Апкарян.

 „Осъзнаваме, че не стартирахме така, както на всички ни се искаше, но не сме далеч от челото на класирането и може да наваксаме изоставането. Нашата цел е да сме на първо място и го гоним до последно“, допълни асистентът на Петър Хубчев.

„Дори да има напрежение в отбора ние сме длъжни да се справим с него. Името и марката „Ботев Пловдив“ просто ни задължава винаги да даваме максимума от себе си. Знаем, че желанието на нашите привърженици е да побеждаваме категорично и с добра игра. Ние искаме същото и работим върху това да направим силен отбор от младите футболисти, с които разполагаме. Сигурен съм, че с няколко победи създалото се напрежение ще спадне и ще подобрим играта си.“

„Честно казано не се интересуваме много от противниците ни в групата и сме изцяло концентрирани върху нашия отбор и неговото представяне. Вижда се, че има доста корави отбори. Някои от тях, като Нефтохимик и Етър, вероятно също имат амбиции за първото място. Но, както вече казах нашата цел е в края на сезона да заемем първото място в Източната „Б“ група.“

В мача с Доростол Ботев ще бъде без петима от картотекираните футболисти. Това са Тодор Неделев, Николай Димитров, Емил Аргиров и трайно контузените Ирфан Юсеинов и Мартин Димов.


Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!