Футболен комплекс Ботев 1912

Хотелска част

Хотелска част

Хотелската част на комплекса се състои 4 нива:

На първото ниво са разположени възстановителен център, ресторант, басейн с топла вода, басейн с лед, две джакузита, парна баня, сауна, съблекални, както и зона за разпускане с джаги и билярдна маса.

На второто ниво (партер) се намира фоайе с рецепция. Разположена е мека мебел, кафе машина и телевизори. На партерния етаж се намира администрацията на клуба, офисът на директора на школата, както и съблекалните на дюш.

На третото ниво се намира леговата база на юношите. Освен това, там е разположена и стая за обучение, както и за анализи на срещите. Етажът разполага със 17 стаи, в които има 34 легла, а всяка стая е оборудвана с интернет и плазмен телевизор с цифрова телевизия.

На четвъртото ниво се намира леговата база на представителния отбор. Разположена е стая за конференции и анализи. Етажът отново е със 17 стаи, в които има 34 легла.

Игрища

Естествени игрища

Естествени игрища

Комплексът разполага с четири естествени игрища. Три от тях са със стандартни размери, а едно е с размери 90 х 50 м. (размер за провеждане на мачове от типа Футбол9). На игрище №1 е изградена трибуна с 2000 седящи места.

Изкуствени игрища

Изкуствени игрища

"Футболен комплекс Ботев 1912" разполага с две изкуствени игрища. Първото е със стандартни размери, а второто е маломерно с размери 40 х 50 метра (официални размери за провеждане на мачове от типа Футбол7)

Фитнес и Трибуна

Фитнес

Фитнес

Комплексът разполага с фитнес, разположен на 200 кв.м. Фитнесът е оборудван с всички модерни уреди, необходими за провеждане на пълноценни тренировки и натоварвания.

Трибуна

Трибуна

Трибуната е разположена на терен №1 и е с капацитет 2000 седящи места. Състои се от две нива. На ниво І са изградени 2 съблекални, фитнес, тренировъчни стаи, съдийска стая, склад, лекарски кабинет, масажна стая и зала за видеоразбор и пресконференции. На ниво ІІ се намират фен магазин и кафе.

Схема и инструкции за достъп

В дните, в които се провеждат официални футболни срещи на „Футболен Комплекс Ботев 1912“ действа контролно-пропускателен режим, съобразен с изискванията на „Наредбата за лицензиране на спортните съоръжения“ и „Наредбата за сигурността на спортните обекти и мерките срещу насилието и лошото поведение на зрители преди, по време и след провеждане на спортни прояви, организирани на стадиони и в спортни зали“. 

Достъпът до трибуните се осъществява през 5 обособени входа. 

Билети за футболни срещи се продават в клубния фен магазин - предварителна продажба в дните непосредствено преди футболна среща и на билетна каса в северната част на комплекса - в деня на срещата .

Футболният комплекс отваря 2 ч. преди началото на всеки мач. Клубът призовава привържениците на отбора да пристигат на съоръжението по-рано, за да се избегнат струпвания, които затрудняват влизането .

Моля, запознайте се с разположението на входовете и най-бързия начин за достигане на вашето място, за което имате билет или абонаментна карта!

Моля, запознайте се с поставената до всеки вход извадка от наредбата за сигурността на спортните обекти и мерките срещу насилието и лошото поведение на зрители преди, по време и след провеждане на спортни прояви, организирани на стадиони и в спортни зали !

Притежателите на абонаментни карти и билети за Централна трибуна имат възможност да стигнат до местата си от два входа - от Вход 1 и от Вход 2. Следвайте указателните табели. 

Притежателите на V.I.P. карти влизат през отделно обособен вход - Вход VIP, който се намира непосредствено пред фен магазина .

Притежателите на билети за сектор ЮГ влизат през обособен вход - Вход 3 на ъгъла между „Коматевско шосе“ и ул. „Воден“.

Публиката на гостуващия отбор се настанява в сектор Гости и достига до него по ул. „Воден“. Там има отделен вход - Вход 4 . Билети за сектор Гости могат да бъдат закупувани на КПП на комплекса на ул. „Воден“.


Изтеглете декларация за придружител

Схема

baza

baza