Предстоящ мач:

Купа на България: Етър - Ботев

Етър - Ботев

Ботев Бизнес Клуб

ПФК „Ботев“ разполага с широко портфолио от възможности за маркетинг и реклама, насочени към свързването на бизнесите с тяхната целева аудитория и подобряване на комуникацията с крайния клиент. Специален търговски екип работи в тясно сътрудничество с компаниите, за да гарантира постигането на максимални резултати в кампаниите.

Реклама

„Ботев Пловдив бизнес клуб“ има цел да изгради едно общество, в което клубът е посредник между огромния брой фенове, които го подкрепят и компаниите, които са му партньори.

Клубът желае да помогне на фирмите, които са му партньори, като осигури клиентска мрежа и междупартньорски бизнес взаимоотношения . „Ботев“ е клуб, който си партнира с фирми от различни браншове и иска да изгради мрежа от компании, които да правят бизнес при възможно най-добри условия.

Клубът ще организира безплатни бизнес обучения, ще организира събития с нетуъркинг цели, ще предоставя наем на Скайбоксове в немачови дни на преференциални цени, както и отстъпки за  рекламни пакети. За служителите на компаниите от „Ботев Бизнес Клуб“ ще има осигурена грижа за денталното им здраве.

„Ботев“ е един от символите на Пловдив и сме си поставили задачата да помагаме на нашите привърженици и на нашите партньори, да имат възможно най-много привилегии затова, че подкрепят „жълто-черната“ идея.