Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Николай Киров: В дербитата фаворит няма, характерът е от решаващо значение

Старши-треньорът на „Ботев“ Николай Киров сподели очакванията си за предстоящото пловдивско дерби. Пред официалния сайт на клуба наставникът на „жълто-черните“ заяви, че в градския сблъсък фаворит няма, а от решаващо значение ще бъде настройката за мача и характера, който футболистите трябва да демонстрират на терена:

Дербито е мач с по-различен емоционален заряд и нагласата, с която отборите влизат в него често има решаващо значение. Този двубой е важен както за феновете, така и за нас. Моментното състояние на двата отбора в такива дербита не е важно и затова фаворит няма.

 

Подготвяме се за тежък мач, в който естествено ще преследваме победата, но сме наясно, че за да я постигнем трябва да вложим максимума на терена. Играчите трябва да бъдат концентрирани от първата до последната секунда и да демонстрират индивидуална и колективна дисциплина.

Нашият отбор неведнъж е показвал, че има характер и може да побеждава във важни мачове. Вярвам, че сега отново ще демонстрираме воля и себераздаване, които ще ни помогнат много в преследването на успеха.

 

Имаме въпросителни около състава и най-вече що се касае до нашата атака. Задачата на нашия екип е в оставащите два дни до мача да изберем най-удачния вариант за стартова единадесеторка, така че да излезем крайни победители в срещата, каквато е нашата основна цел.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!