Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Новите: Преминаваме в голям клуб

Новите попълнения на „Ботев“ Васил Шопов и Костадин Ничев не скриха задоволството си от преминаването си в тима. Двамата бяха единодушни, че са приели офертата на най-стария клуб в България и че ще дадат всичко от себе си, за да извоюват мястото си в тима и да помогнат на отбора да постигне целите си през новия сезон:

„Още преди няколко месеца имаше индикации, че може да се стигне до този трансфер. Радвам се, че съм тук. Ботев е голям клуб, базата и условията за работа са отлични. Надявам се да се подготвим добре и да постигнем целите, които ще бъдат поставени пред нас“, сподели Васил Шопов при официалното си представяне пред медиите минути преди първата тренировка на „канарчетата“ за новия сезон.

Впечатленията си от своя трансфер сподели и Костадин Ничев:

„Изключително съм радостен, че преминах в един от най-добрите отбори в България. Предстои ни много работа, а аз съм амбициран да докажа качествата си. Непосредствено преди края на сезона получих покана да играя в Ботев и не се поколебах за миг. Имах още две предложения, които веднага отхвърлих, за да приема предложението на Ботев“, заяви бившият бранител на благоевградския „Пирин“.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!