Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Хубчев: Искам да виждам повече хъс във футболистите

Петър Хубчев

Старши-треньорът на Ботев Петър Хубчев заяви, че иска да вижда повече хъс в играта на футболистите си, себераздаване и спортна злоба. Той говори пред журналисти на редовната пресконференция преди шампионатен мач. Ботев Пловдив гостува на Нефтохимик в Бургас в събота от 19:00 часа на стадион „Лазур“.

„Очаквам интересен и напрегнат двубой. Стадионът и часът на срещата са предпоставки за това. Нефтохимик са агресивен отбор, който влиза твърдо в единоборства – типичен отбор за източната Б група“ каза Хубчев.

Той заяви още, че ще се въздържи от нови коментари за ситуацията в съблекалнята, като спомена, че всичко трябва да си проличи в самия мач. „Публиката на Ботев е достатъчно взискателна и тя ни задължава да играем във всеки мач за победа. Всички срещи са ни като домакински, но все пак в Бургас има доста фенове, които ще създадат атмосфера като за дерби.“ отговори на въпрос на журналистите как  щаба на канарчетата ще подходи за този мач. 

„Тези поредни равенства създават доста напрежение, но ако постигнем две победи ще си проличи колко важни са били те.“ допълни Петър Хубчев. 

Здравословното състояние на Николай Манчев ще бъде ясно след днешната вечерна тренировка, като тогава лекарският щаб ще реши дали той е готов за игра. Днес канарчетата тренират от 19:00 часа, като на самото занимание се очаква фенове да подкрепят отбора преди важната среща с Нефтохимик. Утре сутринта отборът ще отпътува за морето, където ще остане един ден на лагер. 

До днес само 50 фенове на Ботев са се записали за екскурзията за мача в събота, като записванията ще продължат и в утрешния ден във фен-магазина. Тръгването ще стане в 13:30 часа в деня на мача от стадион „Христо Ботев“. 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!