Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Хубчев: Най-после тренираме в пълен състав

Треньорът на „Ботев” Петър Хубчев е доволен, че голяма част от контузените футболисти вече са възстановени и тренират наравно с отбора. В основната група на пълни обороти се включиха Николай Манчев и Емил Аргиров, а извън сметките на наставника остават единствено Ирфан Юсеинов и Мартин Димов, които ще отсъстват от терена още доста време.

Освен това със състезателни права вече е уреден Даниел Божков. Картотека предстои да бъде извадена и на Стефан Киков, който се завръща в родния си клуб с договор за 1+1 години.

„Специално днес за мен е един от най-хубавите дни в последно време. За първи път от месец и половина всички се включиха и тренираха на 100%. Като казвам всички, не визирам Арфата и Мартин Стефанов, които ще се възстановяват още доста време. Другите обаче са добре и това ме радва. Не знам дали ще мога да разчитам на всички. За трима-четирима души трябва да преценим, защото сигурно два дни няма да им стигнат”, заяви Хубчев.

Хубчев взе отношение и по въпроса със селекцията в отбора.

„Марин Бакалов и Юли Попов бяха хората, с които контактувах от самото начало. Те ме запознаха с политиката на клуба за налаганe на млади момчета, по възможност повече от тях от пловдивската школа. Още с пристигането си тук апелирах да се инвестира повече в школата и изграждането на база. Идеята за подобна политика ми допадна и на тази основа търсихме футболисти, които да привлечем на точно определени постове. Знаете и за скандала с Мечечиев, когото искахме в отбора. Той също щеше да дойде тук по мое желание.”

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!