Предстоящ мач:

ЦСКА София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Ботев гостува на Лазур, екскурзия за мача

Ботев ще гостува на Нефтохимик на стадион „Лазур” в дербито на 6-ия кръг в Източната „Б” група. Мачът е в събота от 19.00 часа. Двата отбора ще премерят сили на този терен за втори път в рамките на  по-малко от година, въпреки че „шейховете” играят домакинските си срещи на стадиона в квартал Долно Езерово, който обаче няма необходимия капацитет да приюти желаещите да присъстват на дербито.

Решението двубоят да се играе на „Лазур” е взето след среща между ръководствата на Черноморец и Нефтохимик с активното посредничество на Община Бургас.

Управата на Ботев организира екскурзия за мача. Нейната цена е 5 лева, като тя включва пътни и билет за мача. Само билетите пък са на стойност 3 лева, като те ще бъдат пуснати на касите на стадиона в събота. Записвания за пътуването до Бургас ще се правят от сряда сутринта до 11 часа в петък във фен-магазина.

Автобусите потеглят за морето от стадион „Христо Ботев” в 13.30 часа в събота. По-късният час на тръгване е съобразен с това, че 17 септември е работен ден, като целта е възможно повече хора да успеят да се включат в пътуването. Непосредствено преди заминаването феновете ще получат билетите си срещу показване на талона за екскурзията.
nafta

Подобни статии

Подобни статии