Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - ЦСКА 1948

Шоу с DJ и изненада от Англия на стадиона преди мача с ЦСКА

Тази сряда Ботев (Пловдив) приема ЦСКА в ½-финал реванш за Купата на България. „Канарчетата“ спечелиха първия мач в София с 1:0 и гледат смело към финала. 

Реваншът на стадион „Христо Ботев“ се очертава да е едно от събитията на годината в Пловдив, като присъстващите на място ще са над 18 000. Именно по тази причина Ботев (Пловдив) организира вълнуваща и богата програма за всички на трибуните още в часовете преди мача.

Една от големите изненади е свързана с добре познатия сред любителите на хаус музиката – DJ Vasco C, който ще подгрее „жълто-черното“ море със своите тракове вътре на „Колежа“ от 17:30 часа. Освен него всеки, който заеме своето място по-рано, ще може да види и специална изненада за Ботев (Пловдив) от английския Шефилд. Феновете на стадиона първи ще научат голяма новина, свързана с любимия „жълто-черен“ клуб. 

Привържениците ще могат да се насладят и на шоу с гайди и тъпани минути преди предстоящата битка на терена. 

Фен зоната около „Христо Ботев“ също ще предложи изобилие от изненади за малки и големи. В нея освен традиционните активности, всеки посетител ще има възможността да се впусне в магията на Великден и да боядиса специално яйце с емблемата на Ботев (Пловдив). 

На място ще научите повече за всички активности, изненади и игри с награди, които сме подготвили. 

Програмата в деня на мача по часове:

  • 10:00 ч. – отваря фен магазинът
  • 16:00 ч. – отваря паркингът
  • 16:30 ч. – начало на фен зона
  • 16:45 ч. – отварят вратите на стадиона
  • 17:30 ч. – начало на програмата от трибуните с DJ Vasco C
  • 18:00 ч. – специална изненада от Шефилд
  • 18:15 ч. – шоу с гайди и тъпани
  • 18:45 ч. – нaчало на мача Ботев – ЦСКА 

С оглед огромния интерес към сблъсъка, ви препоръчваме да заемете своите места на стадион „Христо Ботев“ поне час преди началото на срещата, за да избегнете струпванията по входовете. Подкрепете Душан Керкез и неговите момчета още на загрявката и покажете на всички още преди началото на мача какво означава да си на „Колежа“.

Подобни статии

Подобни статии