Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Медийни акредитации за сезон 2024/25

Ботев (Пловдив) стартира процедурата по издаване на медийни акредитации за журналисти и фотографи за сезон 2024/25. През новата кампания клубът ще въведе някои промени в тази посока.

Всяка медия, която желае, може да заяви и получи акредитация за целия сезон 24/25. Заявката се изпраща на имейл press@botevplovdiv.bg и трябва да включва брой желани журналистически (PRESS) и фотографски (PHOTO) пропуски за конкретната медия. Те ще са на името на медията, а не на конкретен човек. Ако заявката бъде одобрена, клубът си запазва правото да прецени колко сезонни акредитации да отпусне спрямо конкретното издание. Например регионалните издания могат да заявят 1 PRESS пропуск и 2 PHOTO пропуска, националните – 2 PRESS и 3 PHOTO. 

Новите пропуски ще важат за всички домакински срещи на Ботев (Пловдив) през сезон 24/25 в първенството и за Купата на България. Преди всеки двубой обаче всяка медия, която е била акредитирана за сезона, все пак трябва да заяви присъствието си на предстоящия конкретен мач и да получи писмено потвърждение от страна на клуба, че заявката за присъствие е била одобрена. 

Стъпки за заявяване на медийна акредитация за сезон 24/25:

  1. Изпращане на имейл до press@botevplovdiv.bg;
  2. Заявяване на брой PRESS и PHOTO акредитации и отбелязване на името на коя медията, за която са необходими въпросните пропуски;
  3. Получаване на писмен отговор от страна на клуба дали заявката и броят желани акредитации са били одобрени;
  4. Изпращане на имейл от страна на одобрена медия преди конкретен мач със заявяване на желание за присъствие на предстоящ двубой;
  5. Получаване на писмен отговор от страна на клуба дали заявката за присъствие е била одобрена. 

Ботев си запазва правото да одобрява или отказва акредитации и заявки за присъствие в хода на сезона. Медиите, получили сезонни медийни акредитации, се задължават да пазят своите пропуски в хода на целия сезон 24/25 и да заявяват присъствието си по имейл преди всяко домакинство, което желаят да отразят. 

Заявките за акредитации за европейските домакинства на Ботев ще бъдат различни и ще се заявяват предварително преди всеки от мачовете. Очаквайте допълнителна информация за медиите за домакинството на Марибор съвсем скоро. 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!