Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

ЛАГЕР НА ДОБРОТО 

В навечерието на зимния лагер на отбора на Ботев в Белек (Турция), клубът дава начало на смела благотворителна инициатива в партньорство с Фондация “Нощ на ангелите”.

Остатъкът от подготовката на “жълто-черните” ще се проведе под наслов “Лагер на доброто”, като за всяка една от зимните ни проверки в южната ни съседка ще бъде организирана продажба на виртуални билети, които ще бъдат налични през нашата онлайн билетна система.

Символичните благотворителни виртуални пропуски ще са на цени от 2 лв, 5 лв, 10 лв, 20 лв и 50 лв. и всеки сам ще може да избере сумата, която да дари.

100% от събраните средства ще отидат в подкрепа на благотворителните кампании на “Нощ на ангелите”, като част от поетата от клуба социалната отговорност и подкрепата към фонацията от началото на сезона.

По време на кампанията Ботев и Фондация „Нощ на Ангелите“ ще ви информират за събраните суми след всеки мач, както и кампаниите, които ще бъдат подкрепени!

“Лагер на добрто” ще завърши със двубоя срещу Хебър (Пазарджик), който ще се играе на Футболен комплекс “Никола Щерев – Старика” на 10-ти февруари.

Нека заедно покажем, че можем да бъдем по-добри! Подкрепи Ботев, подкрепи доброто!

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!