Предстоящ мач:

Ботев Враца - Ботев

Ботев Враца - Ботев

Душан Керкез след загубата от ЦСКА София: Аз поемам отговорността и стоя зад моите играчи

„Когато загубиш с 0:4, нещата не са добри. Знаехме, че ще е труден мач, особено с проблемите, които имаме. Статичните положения са част от един мач и отявлено се видя, че там се пропукахме. Започнахме добре, имахме опасни ситуации, но инкасирахме попадение в момент, в който се справяхме добре. Опитен отбор използва нашите грешки и отбелязаха попадения. Резултатът 4:0 в тяхна полза не е справедлив. Имахме шансове да отбележим. Имаше и други ситуации, които не искам да коментирам. Не е ОК, когато загубиш по този начин, но е хубаво, че идва паузата и ние ще работим“, започна своя коментар Душан Керкез.

„Мога да бъда доволен от това как играха младите. Видяхте един Папазов, ако имахме Конте или Диабате, те можеха да предотвратят тези ситуации. Младите момчета трябва да се учат, ще станат по-добри и ще са бъдещето на българския футбол. Каквото и да кажем, ще е излишно. Ние опитахме да се адаптираме, да експериментираме в търсене на най-добрата си формация днес. Имахме своите шансове и през второто полувреме. Трябваше да променим нещо, бяхме поставени в такава ситуация“, допълни Керкез.

„Предстоят ни още два мача с тях за Купата. Може да кажем, че това беше експеримент, но видяхме миналия мач как се справихме с друга формация. Това е част от играта. Аз поемам отговорността и стоя зад моите играчи. Ако трябва някой да бъде обвиняван, няма проблем да съм аз. Никога не се поучаваш от своите победи, винаги го правиш от грешките си. Победите носят добро настроение, а не толкова поуки. Никога в моя живот нещата не са идвали лесно. Аз съм човек, който се бори, правя го с отбора си. Ако Клубът иска да остана, аз искам това още по-силно. Аз ще дам всичко от себе си до самия край.“

„Президентът, директорите и аз знаем какво трябва да направим, за да приближим отбора до най-добрите и това е целта ни. Аз знам, че във футбола никой не ти дава време, но ние имаме нужда от такова, защото хората с мен са много амбициозни и не искаме да сме на това ниво. Искаме Ботев много по-добър от това“, завърши наставникът ни.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!