Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев отпразнува Купата в The Emporium Hotel Plovdiv – MGallery Collection

Ботев (Пловдив) отпразнува спечелената Купа на България в емблематичния The Emporium Hotel Plovdiv – Mgallery Collection – най-луксозния петзвезден хотел в България. Футболистите, треньорският щаб, служители на клуба, а и президентът на отбора Антон Зингаревич бяха посрещнати като истински шампиони.

След официалното шествие, събрало хиляди по улиците на град Пловдив, отборът продължи празненствата в единствения по рода си в страната Champagne Bar & Cocktail Lounge. В неповторимата атмосфера играчите отново имаха възможността да се насладят на постигнатия успях.

По-късно празненството се премести в изискания ресторант на хотела – Torro Premio, където положителните емоции продължиха до късните часове. Организаторите бяха подготвили редица изненади за „жълто-черните“ герои, а и специален DJ, който да се грижи за доброто настроение. 

Ръководството на отбора се довери за своя празник на The Emporium Hotel Plovdiv – MGallery Collection, който е доказал своята подкрепа към българските спортисти. Известен още като „Хотела на звездите“, той предложи на шампионите истинско звездно посрещане. Екипът на домакините се погрижи да достави на спортните герои на Пловдив истинско петзвездно изживяване.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!