Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

Ботев и „Нощ на ангелите“ се включват в благотворителната кампания за Георги

Ботев (Пловдив) и фондация „Нощ на ангелите“ отново обединяват сили в нова благотворителна инициатива. Този път нашият клуб и фондацията се включват в кампанията за набиране на средства за лечение на Георги Маринов. В следващите три мача на „канарчетата“ ще бъдат организирани специални инициативи и активности както на стадиона, така и извън него. 

Георги Маринов е на 22 години и има частично прекъсване на гръбначния мозък след тежка катастрофа преди две години и половина. Като истински непримирим фен на Ботев обаче той не губи надежда. 

Сега пред Георги предстои лечение в Тайланд, за което лекарите дават 85% шанс за пълно възстановяване. И те, и той, а и ние като клуб вярваме в неговия успех. За целта обаче са необходими сериозни финансови средства.

В предстоящите мачове срещу Славия, ЦСКА за Купата на България, а и двубоя с ЦСКА 1948 нашият клуб готви инициативи насочени към набирането на средства за лечението на Георги. Планиран е и благотворителен двубой с участието на легендарни футболисти, за който предстои да бъдат уточнени допълнителни детайли. 

Включете се и вие и подкрепете Георги по неговия път към успеха в тази битка. Може да направите дарение на:

IBAN: BG36BPBI79424055936001
BIC: BPBIBGSF
Вид валута: BGN
Титуляр: Иван Маринов Маринов

На стадион „Христо Ботев“ в предстоящите мачове също ще има как да допринесете за каузата и да подкрепите Георги. 

Това е поредната благотворителна кампания, която „Нощ на ангелите“ и Ботев (Пловдив) организират съвместно, за да покажем, че заедно можем да правим добро в наистина неизмерими размери.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!