Предстоящ мач:

ЦСКА София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

ПФК Ботев подкрепи Ансел Андреев с турнир на клубната база

Футболът е социален феномен – спорт, който обединява, вдъхновява и прави хората по-добри!

Днес засвидетелстваме това отново със състоялия се #ТурнирНаДоброто в помощ на Ансел от ПФК Марица 1921 Пловдив – PFC Maritsa 1921 Plovdiv, организиран съвместно с Фондация НОЩ на ангелите, които за пореден път доказаха своята значимост в правенето на добро в нашия град!

В каузата се включиха 6 отбора, които превърнаха неделния ден в ден на надеждата, че умеем да помагаме на тези в нужда. По време на турнира бе събрана сумата от 1,311 лв.

В полуфиналите се изправиха отборите на „Бригада Тракия“ – „Земетръс“ (3-4) и „Сдружение ПФК Ботев“ – „Кичук Париж Рейзърс“ (1 -4).

Финалът бе спечелен от отбора на „Кичук Париж Рейзърс“, които се наложиха с 5-2 над момчетата от „Земетръс“. На 5 и 6 място останаха отборите на „Нощ на Ангелите“ и „Лудата Банда“.

Младите футболисти от Football academy Botev Plovdiv също показаха самоинициатива в помощ на своя приятел от Марица и съумяха да съберат от личните си средства сумата от 550 лв. Благодарим ви, момчета, че сте добрия пример!

ПФК Ботев Пловдив е институция, идея, кауза – много повече от футболен клуб! Зачитайки своя социален статус в „Града под тепетата” „жълто-черният“ клуб ще удвои събраните средства, с което общата сума ще нарасне на 3,722 лв.

Изразяваме своята благодарност към всички, които се включиха в кампанията и показаха съпричастност!

Заедно сме по-силни! Заедно сме по-добри!

Подобни статии

Подобни статии