Предстоящ мач:

Арда - Ботев

Next game:

Арда - Ботев

Желко Копич с първа тренировка начело на Ботев, хърватинът с първи думи като треньор на „канарчетата“ (ВИДЕО)

Желко Копич изведе Ботев (Пловдив) за първи път като старши треньор. Точно в 18:45ч. „канарчетата“ стартираха заниманието си на един от помощните терени на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

В минутите преди тренировката новият наставник на „жълто-черните“ даде и първата си пресконференция.

„От днес ще давам всичко от себе си, за да постигнем успехи с Ботев. Разбирам, че моментната ситуация не е перфектна, но вярвам, че с общи усилия ще върнем отбора към по-добри дни. Нямаме конкретно поставени цели за 5,10 или 15 точки. Дойдох да работя здраво от първия ден. Трябва да дадем всичко от себе си, за да имаме по-добро представяне на терена. Тази седмица ще имаме три тренировки, в събота ще играем контрола“.

„Запознат съм всички мачове на Ботев през този сезон. Все още не съм изгледал мачовете от миналия сезон, но предстои и това да се случи. Постигнахме споразумение да започна с настоящия щаб. Ще има време, за да се оцени работата на всеки един човек от щаба и след това ще видим как ще процедираме“.

На въпрос за младите футболисти и дублиращия отбор, Копич заяви: „Разбира се, че ще обърна внимание на юношите на клуба. Работил съм в Динамо Загреб и знам, че е много важно да се дава път на младите футболисти.“

Подобни статии

Подобни статии