Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Желко Копич с първа тренировка начело на Ботев, хърватинът с първи думи като треньор на „канарчетата“ (ВИДЕО)

Желко Копич изведе Ботев (Пловдив) за първи път като старши треньор. Точно в 18:45ч. „канарчетата“ стартираха заниманието си на един от помощните терени на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

В минутите преди тренировката новият наставник на „жълто-черните“ даде и първата си пресконференция.

„От днес ще давам всичко от себе си, за да постигнем успехи с Ботев. Разбирам, че моментната ситуация не е перфектна, но вярвам, че с общи усилия ще върнем отбора към по-добри дни. Нямаме конкретно поставени цели за 5,10 или 15 точки. Дойдох да работя здраво от първия ден. Трябва да дадем всичко от себе си, за да имаме по-добро представяне на терена. Тази седмица ще имаме три тренировки, в събота ще играем контрола“.

„Запознат съм всички мачове на Ботев през този сезон. Все още не съм изгледал мачовете от миналия сезон, но предстои и това да се случи. Постигнахме споразумение да започна с настоящия щаб. Ще има време, за да се оцени работата на всеки един човек от щаба и след това ще видим как ще процедираме“.

На въпрос за младите футболисти и дублиращия отбор, Копич заяви: „Разбира се, че ще обърна внимание на юношите на клуба. Работил съм в Динамо Загреб и знам, че е много важно да се дава път на младите футболисти.“

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!