Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Зехтински, Пашев, Неделев и Копич прерязаха лентата на новия фен магазин на Ботев

Ботев (Пловдив) откри новия си фен магазин. Точно в 15:30ч. „канарчетата“ отвориха врати на фен шопа, който се намира в центъра на Пловдив.

Петър Зехтински, Атанас Пашев, Тодор Неделев и Желко Копич тържествено прерязаха лентата под аплодисментите на феновете.

След кратката церемония гостите се насладиха на вкусните изделия на нашите партньори от „Хлябъ“. На щандовете в магазина феновете имаха избор от богатата колекция на Macron, както и новите фенски артикули.

Изявления пред медиите направиха Божидар Караджов и Алексей Киричек от маркетинг отдела на Клуба, както и треньорът на мъжкия отбор Желко Копич.

На събитието присъстваха още футболистите от мъжкия отбор Виктор Генев, Емануел Току и Антоан Бароан. Феновете направиха снимки за спомен с любимите си футболисти, треньорът на „канарчетата“ и ветераните на клуба.

Магазинът се намира на адрес: ул. Райко Даскалов 40 (срещу Българска народна банка). В делничните дни магазинът ще бъде с работно време от 10 до 18 часа.

През уикенда фен магазинът на „канарчетата“ също ще е отворен за привържениците на тима. В събота магазинът ще работи от 10 до 17 часа, а в неделя – от 11 до 16 часа.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!