Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Започна подготовката за мача с Етър

След двудневна пауза футболистите на „Ботев” започнаха подготовката си за мача с „Етър”, който е в събота (21 април) от 17.00 часа. Първите две тренировки за седмицата се проведоха на стадион „Пловдив” в понеделник.

Оказа се, че вирус по празниците са хванали Христо Телкийски и Николай Димитров, като първият от тях присъстваше на заниманията, но не участва на сто процента, докато Ноко въобще не се появи.

Продължава възстановяването на Александър Александров, който засега пропуска упражненията с топка и се натоварва по-леко от останалите. Сашо е под въпрос за мача с великотърновци, но четирите дни до двубоя дават надежда на медицинския екип, че ще успее да доведе лечението докрай.

Без проблеми е Атанас Курдов, който също пропусна гостуването във Варна. Нападателят е преодолял бързо мускулния проблем, който го мъчеше и в понеделник тренира наравно с основната група.

Програмата на „жълто-черните” за вторник предвижда едно занимание. То ще се проведе от 17.00 часа, отново на стадион „Пловдив”.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!