Предстоящ мач:

Ботев - Хебър

Ботев - Хебър

Започна подготовката за мача с Етър

След двудневна пауза футболистите на „Ботев” започнаха подготовката си за мача с „Етър”, който е в събота (21 април) от 17.00 часа. Първите две тренировки за седмицата се проведоха на стадион „Пловдив” в понеделник.

Оказа се, че вирус по празниците са хванали Христо Телкийски и Николай Димитров, като първият от тях присъстваше на заниманията, но не участва на сто процента, докато Ноко въобще не се появи.

Продължава възстановяването на Александър Александров, който засега пропуска упражненията с топка и се натоварва по-леко от останалите. Сашо е под въпрос за мача с великотърновци, но четирите дни до двубоя дават надежда на медицинския екип, че ще успее да доведе лечението докрай.

Без проблеми е Атанас Курдов, който също пропусна гостуването във Варна. Нападателят е преодолял бързо мускулния проблем, който го мъчеше и в понеделник тренира наравно с основната група.

Програмата на „жълто-черните” за вторник предвижда едно занимание. То ще се проведе от 17.00 часа, отново на стадион „Пловдив”.

Подобни статии

Подобни статии