Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Юношески национал замина с отбора за Велинград

23 футболисти заминаха за втория лагер от лятната подготовка, който ще се проведе от 9 до 14 юли във Велинград. Единствената промяна в сравнение с групата играчи от Тетевен е включването в състава на 17-годишния юношески национал Петър Чобанов, който бе привлечен от Спартак Пловдив.

След ден почивка „жълто-черните” подновиха занимания в понеделник преди обед на терена на стадион „Беркут” в Брестник. В тренировката се включиха всички футболисти, с които Ферарио Спасов разполага, като единствен отделно от групата тичаше Тодор Неделев. Талантливият левичар е с пресечен мускул от контролата с Видима-Раковски (2:0) и се подготвяше индивидуално.

Междувременно в медицинския щаб на Ботев бе извършена рокада, като на мястото на масажистът Станимир Стоев бе привлечен колегата му Емил Едрев.

През тази седмица „канарчетата” ще изиграят две контролни срещи. Първата от тях е срещу Банско на 11 юли от 18.30 часа във Велинград. Другата е на 14 юли срещу Черноморец (Бс) в Брестник. Ето и групата на Ботев за лагера в курортния град:

Вратари: Христо Иванов, Ернестас Шеткус, Росен Андонов

Защитници: Ивайло Димитров, Лазар Марин, Асен Караславов, Бобан Грънчаров, Радослав Терзиев, Ангел Рахов, Петър Чобанов, Артур Енрике, Стефан Станчев

Халфове и нападатели: Томаш Иршак, Йордан Христов, Рубен Паласуелос, Мариян Огнянов, Костадин Дяков, Лъчезар Ангелов, Тодор Неделев, Диего Фераресо, Иван Цветков, Петър Атанасов, Станислав Костов

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!