Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Юли Попов застава начело на Ботев Пловдив

Юли Попов е новият председател на съвета на директорите на Ботев Пловдив. Той заменя на поста Марин Бакалов, който остава в борда, като освен това, ще изпълнява и функциите на спортен директор в клуба. Новината бе съобщена  от Юли Попов непосредствено преди представянето на Милен Радуканов като старши-треньор на Ботев Пловдив. Съвета на директорите остава в пълния си 5-членен състав.

„Промяната е съвсем нормална. Това трябваше да се случи още миналата зима, но по моя молба Марин Бакалов бе първия сред равните в борда. Като представител на мажоритарния собственик е нормално да поема нещата в свои ръце. Предстоят ни сериозни инвестиции. Над 20 милиона ще бъдат вложени в строежа на новия стадион и базата на клуба. Г-н Василев изказа благодарност към Бакалов за свършената от него работа. Тази промяна не означава присъждане на вина към някого и Марин я прие с облекчение“, заяви новият ръководител на Ботев Пловдив.

Юли Попов още веднъж потвърди, че клубът върви по дългосрочна стратегия и заяви, че на Радуканов ще му бъде даден пълен картбланш за селекцията, както и необходимия за нея финансов ресурс.


Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!