Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Юли Попов: Ботев ще следва примера на Барселона

Фенове и ръководство се веселиха заедно вчера /19.12/ на Коледния коктейл в хотел „Санкт Петербург“. Тържеството бе уважено от 300 фенове на най-стария български отбор сред, които кметът Славчо Атанасов, зам.кмета Георги Титюков, Виден Апостолов, Динко Дерменджиев – Чико, един от бъдещите ръководители в клуба – Юли Попов, ветерани и треньори. Водещата Мария Павлова в приятната компания на Стефан Диомов се грижеха цяла вечер за настроението на всички.

За съжаление председателят на сдружението – Марин Бакалов и финансовия директор Иван Йотков, трябваше да пропуснат важното събитие заради непредвидени обстоятелства. Въпреки това Бакалов поздрави всички гости с директна връзка в самото начало, което бе дадено точно в 19:12 часа. Той благодари на всички фенове за подкрепата и на спонсорите, че в този важен момент застанаха зад клуба. Малко по-късно старши-треньорът на „жълто-черните“ се появи директно в дискотеката заедно с ветераните и показа купата от Гърция. Той отново имаше възможност да благодари на всички, за това което се постигна през последните няколко месеца.

Един от най-важните гости на коктейла – Юли Попов не скри радостта си от това, че скоро ще поеме кормилото на клуб като Ботев Пловдив. „Ние ще изградим една стабилна структура и заедно с вас ще създадем един нов модел в България. Ние ще сме новата Барселона“ каза за феновете Попов. Той успокои всички, че с Наско Курдов е говорено за оставането му в Ботев Пловдив.
„Почти сме пред финализиране на АД-то и скоро време ще можем да го обявим. Предавам ви поздрави от Цветан Василев“ завърши първото си изказване той.

Беше обявен и футболист номер едно за есенния полусезон от анкетата, проведена сред „жълто-черните“ привърженици. Вотът на феновете единодушно провъзгласи Атанас Курдов за победител, а наградата ще му бъде връчена на първата тренировка след Нова година.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!