Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Юли Попов: Ботев няма нужда от хулигани

Искрено сме огорчени от поведението на хората, които предизвикаха грозните сцени в края на фуболната среща между отборите на „Ботев” и „Теута”. Въпросните лица не могат да бъдат привърженици на нашият клуб, нито пък на спорта. Подобни действия рязко контрастират с идеите, които ФК „Ботев” изповядва, както и с репутацията, която имаме и продължаваме да градим.

Наясно сме, че хулиганското поведение е присъщо на малка част от „жълто-черната” публика, но това не ни успокоява по никакъв начин. Нито ръководството, нито футболистите, нито истинските ботевисти от всички поколения имат нужда от подобни гамени. Те са срам за ботевизма! Клубът гради своята нова визия и е недопустимо, хора с нисък морал да избиват комплексите си по подобен начин на гърба на футбола, както и да пречат на развитието на „Ботев”.

На цялата футболна общественост вече е ясно, че в нашия клуб се инвестират солидни средства във всяко едно отношение. За кратко време отборът бе напълно обновен, а успоредно с това се работи усърдно по материалната база. Искаме да се върнем в елита в ролята на респектиращ фактор, с който всички да се съобразяват. Простащината, на която станахме свидетели може само да попречи това да се случи. Тя е способна да унищожи труда на всички, които работят в името на „Ботев”.

Призоваваме привържениците на клуба да бъдат на необходимото високо ниво и да служат за пример на останалите. Най-вече на младото поколение, защото отговорността да възпитаваме децата в ценностите на спорта е наша.

Ръководството на клуба ще вземе всички необходими мерки да изкорени неадекватното поведение от публиката на „Ботев” и да не допуска до трибуните на стадион „Христо Ботев” хората, които пречат на футбола.

ЮЛИ ПОПОВ

ПФК „БОТЕВ” АД

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!