Предстоящ мач:

ЦСКА София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Ясни са контролите в Анталия

Противниците на „Ботев“ в контролните срещи по време на лагера в Анталия вече са ясни. Както е известно “жълто-черните” ще изиграят 5 приятелски мача на турска земя. Три от двубоите са срещу тимове от елитните дивизии на Казахстан, Унгария и Молдова, а два в два от тях нашите срещат състави от второто ниво на румънския и чешкия шампионат.

В първата контрола на 7 февруари съперник е тимът на „Кайрат“ Алмати, в който досега играеше Деян Христов. В миналото първенство „Кайрат“ завършва на 10-то място във Висшата Лига на Казахстан.

На 10 февруари Ботев излиза срещу молдовския „Академия“ УТМ. В момента този отбор е на последното място в елитната дивизия на своята страна.

Два дни по-късно възпитаниците на Милен Радуканов играят с петия в унгарското първенство – „Дьошдьор“.

Предпоследният мач в Анталия е на 15 февруари срещу втородивизионния румънски „Делта“ Тулчеа. Този отбор е на 3-то място във втора лига на четири точки от временния лидер.

На 18-ти “жълто-черните” се изправят срещу „Бохемианс“ (Прага), който е на 2-ро място във втора дивизия на Чехия и също преследва промоция в Гамбринус лигата.

Лагерът на „канарите“ в Анталия започва на 5 февруари и ще продължи до 19 февруари.

По този начин програмата за зимната подготовка е запълнена изцяло. „Ботев“ ще изиграе общо 9 контролни срещи – на 27-ми януари със „Септември“ (Симитли) в Сандански, на 1 февруари минитурнир срещу „Димитровград“ и „Раковски“ в Димитровград, на 3 февруари срещу „Черноморец“ в Бургас и на 25 февруари срещу „Сливен“ на Колежа.

Подобни статии

Подобни статии