Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

WINBET и Ботев подновиха партньорството си

И през този сезон WINBET остава основен спонсор на Ботев (Пловдив). Успешното партньорство между двете компании стартира още през 2018 година и ще продължи и през следващата футболна кампания. 

Както и досега, логото на WINBET ще бъде на фланелките на играчите от първия и втория отбор в мачовете от първенството, Купата на България и европейските клубни турнири. Букмейкърът ще продължи да присъства трайно и на стадион „Христо Ботев“ – най-новия и модерен футболен стадион в България, както и на спортен комплекс „Никола Щерев – Старика“. 

„Продължаването на партньорството между WINBET и Ботев Пловдив е не просто едно от най-дълготрайните за нашата компания, а и едно от най-успешните в дългосрочен план. Свидетели сме на изключителното развитие на Ботев, увенчано със спечелването на Купата на България и поздравяваме клуба със завръщането му в европейските клубни турнири. Щастливи сме, че последователната политика на WINBET в подкрепа на българския спорт дава своите резултати и пожелаваме много успехи на Ботев в постигането на техните цели през новия сезон”, коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева – Иванова. 

„Щастливи сме, че едно успешно сътрудничество продължава да се развива и надгражда. В лицето на WINBET открихме партньор, който ни подкрепя при всякакви условия. Радваме се, че продължаваме съвместното си приключение”, заяви изпълнителният директор на Ботев Алексей Киричек.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!