Предстоящ мач:

ЦСКА София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Взимаме вратаря на Монтана

Вратарят на „Монтана” Христо Иванов ще бъде поредното попълнение в зимната селекция на „Ботев” Пловдив. Ръководствата на двата клуба постигнаха договорка за трансфера помежду си и остава единствено играчът да сложи подпис върху личния си договор, за да стане сделката факт. Това ще се случи утре, когато стражът пристига в Пловдив за първата тренировка на „жълто-черните” за годината.

Христо Иванов е роден на 6 април 1982 година. В кариерата си досега той е играл за родния си „Сторгозия”, с който дебютира в мъжкия футбол, „Спартак” Плевен, „Видима Раковски”, „Локомотив” Мездра, а от началото на 2010 година е неизменен титуляр на вратата на „Монтана”. Бивш юношески национал, минал през различните възрастови групи на държавния тим.

Христо Иванов е третото попълнение на „Ботев”, след полузащитника Христо Телкийски и нападателя Деян Христов. Тримата ще направят първа тренировка с новия си тим във вторник от 14.30 часа, когато Милен Радуканов и екипът му дават началото на подготовката за пролетния полусезон.


Подобни статии

Подобни статии