Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ветераните с победа в Ракитово

Ветераните на „Ботев” Пловдив намериха добър повод да се съберат и да се видят отново. Те уважиха покана на колегите си от Ракитово и им гостуваха в приятелски мач на техен терен. „Жълто-черните” майстори от близкото все пак не си позволиха да пуснат голяма аванта на съперника и взеха победата с 4:2.

 

„Ботев” започна в състав, който може да накара всяко „жълто-черно” сърце да забие с носталгия и вълнение: Петър Анев, Трифон Пачев, Запрян Раков, Иван Кочев, Марин Бакалов, Коста Танев, Петър Зехтински, Георги Славков, Атанас Пашев, Костадин Костадинов и Антим Пехливанов. Като резерви пък се появиха Иван Добревски, Тодор Зайцев, Атанас Балджийски и Илко Караиванов.

Точни за нашите бяха носителят на „Златната обувка” Георги Славков, Марин Бакалов и Атанас Пашев, като легендарното крило се отчете с 2 гола. Колегата му от другия фланг на атаката и настоящ администратор в клуба – Костадин Костадинов, издаде кое е било разковничето за успеха в мача с Ракитово. Според него, наставникът на отбора Иван Занев, за когото тайни във футбола няма, навреме е усетил, че трябва да смени Коцето и Турната Пехливанов и да пусне на тяхно място „свежите младоци” Добревски и Зайцев, които раздвижили значително играта на тима.

След тежката битка на терена „канарите” събраха сили за обратния път със стабилна вечеря на свежия въздух на западните Родопи.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!