Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Васко Гуджев: Горд съм да защитавам емблемата на „Ботев“

Във връзка с появилите се информации в някои медии, относно преминаването на Васил Гуджев в „Локомотив“ Пловдив, от ръководството на футболен клуб „Ботев“ Пловдив заявиха, че това са поредните инсинуации, целящи оклеветяването на футболния клуб, както и всяването на интриги и раздори.

Екипът на официалния сайт на „Ботев“ се свърза с Васко Гуджев, за да чуе от него истината за предстоящия „трансфер“, както и твърдението, че е болен привърженик на градския ни съперник.

– Васко, прочетохме в някои медии, че си пред трансфер в „Локомотив“ и така ще се изпълни мечтата ти, да играеш за „черно-белите“, чиито ревностен привърженик си бил?

– Това са абсолютни измислици и глупости. Знаете, че вчера имах рожден ден, когато бях неприятно изненадан от появилите се информации. Държа да кажа истината. Аз съм в „Ботев“ и оставам тук! Не мисля за нищо друго, освен за това да радвам привържениците на „жълто-черните“. Благодаря на ръководството на „Ботев“ за подкрепата и доверието, които ми гласуват, откакто съм на стадион „Христо Ботев“. Няма нищо вярно в това, че съм се свързвал с когото и да било от „Локомотив“, както и че съм искал да играя там. Горд съм да защитавам емблемата на „Ботев“ и смятам да продължа да го правя.

vasil gudjev

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!