Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Васил Найденов пее в чест на Ботев на 12 март

Една от легендите на българската естрадна музика – Васил Найденов, ще бъде в основата на музикалната програма навръх 100-годишнината на „Ботев” Пловдив. Той ще изпълни част от своя репертоар по време на тържеството в Концертна зала на пловдивската филхармония.

Събитието започва в 17.30 часа на рождения ден на първия клуб-столетник в българския футбол – 12 март (понеделник). В музикално-сценичната част участват още Хорът на пловдивските момчета, Фолклорен Ансамбъл „Тракия” и клубът по художествена гимнастика „Тракия-Елит”.

По време на тържеството ще бъдат отличени ветерани на „Ботев”, които ще получат почетни знаци от ръководството на клуба.

Припомняме, че местата в залата са ограничени – 550. Официалните гости и „жълто-черните” ветерани ще заемат първите редове в Концертна зала. За членовете на Сдружение ФК „Ботев” също има обособени места, като всеки един от тях трябва да носи членската си карта, с която да се легитимира. Събитието ще бъде излъчвано на специално поставена за целта видеостена извън сградата.

След края на тържеството, в 19.12 часа небето над Пловдив ще се изпъстри от мащабна заря, след което музикалното шоу ще продължи на площад Централен, отново с участието на Васил Найденов.

Програмата в деня на вековния юбилей на „Ботев” започва в 16.00 часа в Художествената галерия, където посетителите ще могат да видят най-ценните трофеи завоювани от най-стария български клуб и неговите футболисти.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!