Предстоящ мач:

Марибор - Ботев

Марибор - Ботев

Благотворителен фен турнир в подкрепа на Ансел Андреев

ПФК Ботев Пловдив изразява своята безрезервна подкрепа към юношата на ФК „Марица“ Ансел Андреев, който пострада по време на футболен мач на своя отбор (набор 2009) преди седмица.

Ансел е със счупен крак, като фрактурите са тежки. Той претърпя серия от интервенции в УМБАЛ „Св.Георги“ в Пловдив, а заключението на лекарите е „Множествени счупвания на дясна подбедрица с метална остеосинтеза“. На момчето му предстои дълго и тежко възстановяване, като неговата продължителност е неясна към момента. Нужни са множество различни процедури, които да бъдат прилагани стриктно, без забавяне, по утвърдена от специалистите програма.

ФК „Марица“ вече стартира благотворителна кампания. Всеки желаещ може да дари на посочената по-долу банкова сметка.

Чрез превод по банкова сметка на семейството в ОББ:
BG20UBBS81551015801233, BIC код: UBBSBGSF
Титуляр на сметката: Найден Йорданов Андреев (баща на Ансел)
Чрез превод през REVOLUT:
LT213250090591432015, swift code: REVOLT21
Титуляр: Найден Йорданов Андреев (баща на Ансел)

В помощ на Ансел и неговото семейство Ботев Пловдив, с помощта на фондация „Нощ на Ангелите“, организира благотворителен фен турнир, който ще се проведе в неделя – 25-ти февруари на изкуственото игрище на Футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“.

Турнирът ще бъде във формат 5+1 и ще бъде с входна такса в размер на 100 лв на отбор. Всички средства ще отидат в помощ на Ансел. На място ще има и специални кутии, в които желаещите могат да оставят допълнителни средства.
Отборите могат да заявят своето участие, както и да получат допълнитена информация, на: +359 898 325 353

Записванията ще продължат до 23 февруари, а таксата за участие ще се заплаща на място.

Футболът е социален феномен, който има силата да обединява хората в трудни моменти и в името на добри каузи. Нека го направим отново! Нека заедно помогнем на Ансел да се върне на футболния терен!

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!