Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Цветан Василев уважи Коледното парти

Мажоритарният собственик на Ботев Пловдив Цветан Василев уважи Коледното тържество, организирано от Сдружение „ПФК Ботев Пловдив“.  Той бе бурно аплодиран при влизането си в зала „Париж“ на Новотел Пловдив, където на практика за първи път се появи публично в качеството си на благодетел на клуба. Г-н Василев поздрави присъстващите и отправи пожелания за следващата година.

„Реших да инвестирам в Ботев, заради страхотната вярна публика, която не престана да подкрепя своя отбор в най-тежките му години. Голямото желание на всички ни е да видим Ботев отново в елита на българския футбол навръх стогодишния юбилей. Радвам се, че съм част от това мило тържество и знам, че през следващата година ни предстои много, много работа“, заяви Цветан Василев пред присъстващите.

След това той се присъедини към компанията на областния управител на Пловдив Здравко Димитров, кметът Иван Тотев и цялото ръководство на футболния клуб. На тържеството, което започна в символичния час 19.12, присъствха още целият спортно-технически щаб, бивши и настоящи футболисти на клуба, членовете на сдружението организатор на купона и привърженици на Ботев.

В няколко изречения президентът на „жълто-черните“ Юли Попов асоциира клубните цветове с мъката и надеждата, които съпътстваха 2011 година. Попов се зарече, че през следващите 12 месеца радостта ще бъде водещото чувство сред феновете на Ботев.

Галерия от събитието можете да видите тук.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!