Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Трима тренират отделно от основната група

Христо Телкийски

Трима футболисти на Ботев Пловдив тренираха на облекчен режим във вторник сутрин. Поради различни здравословни проблеми Христо Телкийски, Мариян Огнянов и Димитър Байрев не се включиха към основната група и проведоха индивидуални занимания.

Последните двама останаха във фитнеса, докато Телкийски завъртя няколко обиколки около терените на базата и се прибра в хотела. Неговото състояние е и най-леко и по всяка вероятност той ще бъде на линия за контролата с румънския Делта утре. Халфът има болки в аддукторите, като същия проблем вади от строя и Огнянов. Митко Байрев пък още лекува травма в прасеца.

Останалите 22 футболисти се натовариха здраво след почивния ден вчера. В продължение на повече от час те редуваха упражнения за повратливост и отскок, с игра на скъсен терен при различни условия.

„Жълто-черните” извадиха и късмет с времето, което „се усмихна”, след като в ранните часове на деня над Анталия се изсипа поредната порция дъжд. Точно преди тренировката обаче облаците отстъпиха на слънцето и условията на терена бяха отлични. В 17.30 е второто занимание за деня.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!