Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

Тодор Неделев на 30!

Днес капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев навършва 30 години. Само преди дни „жълто-черният“ магьосник получи най-хубавия подарък за рождения си ден – завръщане на игралното поле. 

Тодор Неделев е име, което всеки ботевист изрича с гордост. Още с първите си изяви с екипа на най-стария футболен клуб в България, Тошко загатна за огромния потенциал, с който разполага.

Десетки голове, още толкова асистенции и хиляди магически отигравания, вдигащи на крака „жълто-черната“ публика. Верен до край на любимия си клуб, отказал редица предложения от родни и чужди тимове, Неделев избра да брани емблемата на Ботев.

В съзнанието на пловдивчани Тошко Неделев се асоциира с красотата на гола от центъра, вярата в завръщането на „Колежа“ и борбата за свещената „жълто-черна“ емблема.

Случилото се през лятото на 2022 година за пореден път показа любовта на Неделев към „жълто-черния“ клуб и най-великата игра. Въпреки тежката травма и всички трудности след нея, нито за миг Тошко не помисли да остави любовта на своя живот – Ботев (Пловдив).

Всички в „жълто-черния“ Клуб пожелаваме на Тодор Неделев крепко здраве и безброй положителни емоции с Ботев. През настоящата година се надяваме момчето с номер 8 да се завърне в своя дом – „Колежа“, където с магическите си докосвания и отигравания да радва хиляди пловдивчани!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТОШЕ! ЗАВИНАГИ БОТЕВИСТ!

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!