Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Стоилов: Ще търсим победата с пределна мотивация и хладен ум

Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов сподели очакванията си за градското дерби срещу Локомотив. Наставникът на „канарчетата“ очаква интригуващ двубой, в който Ботев да покаже характер и да стигне до победата. Ето какво каза Стоилов ден преди мача:

„Най-важната задача пред нас в часовете до дербито е да възстановим физически и психически футболистите след тежкия мач с ЦСКА. Срещу Локомотив ни очаква поредния труден и важен двубой, в който ще положим всички усилия да стигнем до победата. Знаем, че пловдивското дерби носи по-особен заряд. Очаквам да се получи интересен и интригуващ сблъсък. Успехът в него е много важен за нас и нашите привърженици, и ние ще опитаме да ги зарадваме, както го направихме преди няколко месеца на стадион „Христо Ботев“. 

„Локомотив е сериозен отбор, който се представя стабилно през сезона. Наясно сме със силните страни на противника, но сме фокусирани изцяло върху нашето представяне. Ботев трябва да се стреми да се доближи максимално до своя начин на игра. Ще искам от моите футболисти да бъдат пределно мотивирани, но не и пренавити. Важно е да подходим концентрирано и да бъдем хладнокръвни в горещите моменти от мача.“

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!