Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Стефан Костадинов в групата за мача с Родопа

След продължително лечение на контузия Стефан Костадинов се завръща в групата на „Ботев” Пловдив за мачовете в първенството. Крилото попадна в разширения състав за двубоя с „Родопа” (Смолян), за първи път след травмата в коляното. Костадинов не е играл от края на месец август, като последното му участие бе в мача с „Чирпан” от 3-ия кръг.

Марин Бакалов едва събра 18 здрави играчи за срещата утре. По различни причини наставникът на „канарчетата” не може да разчита на Николай Манчев, Иван Площаков, Светослав Асенов и Пейо Батинов, както и на наказания Антон Огнянов и наскоро оперирания Иван Танчовски. Макар и с настинка в групата влезе вратарят Петър Стоичков, който пропусна днешната тренировка. Тя приключи по-рано за Илиан Христов, който навехна десния си глезен, но въпреки това Бакалов включи и него в групата.

В разширения състав попаднаха следните футболисти: Илия Николов, Петър Стоичков,  Васил Василев, Петко Фанев, Илиян Енчев, Владимир Байрев, Ангел Рахов, Васил Гуджев, Недко Миленов, Роналд Донев, Красимир Кръстев, Димитър Байрев, Стефан Костадинов, Илиан Христов, Ридван Хаджифейзула, Стефан Учиков, Георги Какалов и Атанас Курдов.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!