Предстоящ мач:

Ботев - Ботев Враца

Ботев - Ботев Враца

Рекорден брой медии искат да отразяват откриването на „Колежа“, допълнителна информация за медиите

Рекорден брой медии заявиха желание да отразяват откриването на стадион „Христо Ботев“. Над 90 журналисти и фотографи от близо 50 електронни и печатни медии изпратиха своите заявки за голямото събитие, което ще се проведе на 29-ти април в Пловдив.

В рамките на днешния ден (четвъртък) медиите, които са с одобрени акредитации за откриването на стадиона и футболната среща между Ботев (Пловдив) и Левски (София), ще получат мейли с потвърждение.

Акредитациите за събитието ще се раздават в съботния ден, между 17:00 и 18:00ч., пред централния вход на сектор А (в близост до паметника на клубния патрон) на стадион „Христо Ботев“.

ОТНОВО ПРИПОМНЯМЕ ОРГАНИЗАЦИЯТА И ПРОГРАМАТА ЗА 29.04:

В 15:30ч. ще стартира концертът по повод откриването на стадион „Христо Ботев“. Сцената ще се намира извън стадиона, между секторите Юг и Централен. Входът до концерта е свободен.

В 17:15ч. ще бъдат отворени всички входове на стадиона. Репортерите ще влизат от вход А2 на централната трибуна и ще бъдат разположени в журналистическата ложа на блок А2. Фотографите ще получат право на достъп от входа между централната и южната трибуни.

В 18:30ч. ще стартира официалната церемония по откриване на стадиона. Фотографите ще могат да заемат местата си около терена, където ще се проведе тържествената част.

След края на мача, журналистите и операторите ще бъдат съпроводени от мястото си на трибуните/терена до залата за пресконференции и микс-зоната от стюард и представител на „жълто-черната“ медия.

За мача с Левски представителите на медиите няма да могат да използват паркомясто.

Подобни статии

Подобни статии