Предстоящ мач:

Ботев Враца - Ботев

Ботев Враца - Ботев

Рекорден брой медии искат да отразяват откриването на „Колежа“, допълнителна информация за медиите

Рекорден брой медии заявиха желание да отразяват откриването на стадион „Христо Ботев“. Над 90 журналисти и фотографи от близо 50 електронни и печатни медии изпратиха своите заявки за голямото събитие, което ще се проведе на 29-ти април в Пловдив.

В рамките на днешния ден (четвъртък) медиите, които са с одобрени акредитации за откриването на стадиона и футболната среща между Ботев (Пловдив) и Левски (София), ще получат мейли с потвърждение.

Акредитациите за събитието ще се раздават в съботния ден, между 17:00 и 18:00ч., пред централния вход на сектор А (в близост до паметника на клубния патрон) на стадион „Христо Ботев“.

ОТНОВО ПРИПОМНЯМЕ ОРГАНИЗАЦИЯТА И ПРОГРАМАТА ЗА 29.04:

В 15:30ч. ще стартира концертът по повод откриването на стадион „Христо Ботев“. Сцената ще се намира извън стадиона, между секторите Юг и Централен. Входът до концерта е свободен.

В 17:15ч. ще бъдат отворени всички входове на стадиона. Репортерите ще влизат от вход А2 на централната трибуна и ще бъдат разположени в журналистическата ложа на блок А2. Фотографите ще получат право на достъп от входа между централната и южната трибуни.

В 18:30ч. ще стартира официалната церемония по откриване на стадиона. Фотографите ще могат да заемат местата си около терена, където ще се проведе тържествената част.

След края на мача, журналистите и операторите ще бъдат съпроводени от мястото си на трибуните/терена до залата за пресконференции и микс-зоната от стюард и представител на „жълто-черната“ медия.

За мача с Левски представителите на медиите няма да могат да използват паркомясто.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!