Предстоящ мач:

Марибор - Ботев

Марибор - Ботев

Радуканов доволен от отбора

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Милен Радуканов даде положителна оценка за показаното от отбора в първата контрола за годината. Ето какво каза наставникът на „жълто-черните” след победата с 4:0 над Септември Симитли:

„Поздравявам момчетата за сериозното отношение, което показаха. Резултатът не е без значение, защото вече няколко пъти казах, че искам Ботев да играе за победа във всеки мач, без значение дали става дума за контрола или официална среща. Ясно е, че няма да печелим винаги, но нагласата ни трябва да е такава.”

„Всички футболисти показаха желание и се вложиха на предела на силите си, въпреки че са уморени от натоварванията, на които ги подлагаме. Направихме и някои доста добри комбинации, получиха се хубави атаки. Разбира се, направихме и грешки. Все още не сме на желаното ниво, но това е в реда на нещата на този етап от подготовката.”

„Много ме радва начинът, по който се вписват новите момчета. Мога да кажа, че те вече се интегрират в отбора и са част от добрия колектив, който се оформя. Митко Байрев и Николай Димитров имат проблем с аддукторите и затова ги оставихме да почиват в този мач.”

Очаквайте утре оценката на Милен Радуканов за първия подготвителен лагер на Ботев Пловдив.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!