Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Радуканов: Ботев е в топ 4 на България

„Искам да благодаря на ръководството на Ботев Пловдив и специално на г-н Цветан Василев за доверието, което ми засвидетелстват да водя един от четирите най-големи отбора в България. Искам под мое ръководство Ботев да играе нападателен футбол“, заяви новият старши-треньор на „жълто-черните“ Милен Радуканов при официалното си представяне.

 „Надявам се по най-бързия начин всички в Ботев да станем едно голямо семейство и да вървим заедно напред. Навсякъде има проблеми, но ние затова сме тук, за да ги решим. В отбора е пълно с момчета от Пловдив, което ги задължава да дават всичко от себе си за клуб като Ботев“, допълни Радуканов.

Той представи екипа, с който ще работи. Това са Светослав Петров и треньора на вратарите Петко Петков, които идват с него от ЦСКА. В екипа на Радуканов остава и Костадин Видолов. Левон Апкарян е преквалифициран в скаут, а Лилчо Арсов ще помага на Димитър Вичев в школата на клуба.

Младият специалист не коментирa обширно въпроса със селекцията, като вместо това каза, че е важно отбора да се концентрира върху оставащите мачове до края на полусезона. „Нашата цел е да вземем максимума до края на есента и да продължим напред за Купата на България“.

Радуканов призна, че се е срещнал лично с Цветан Василев и е останал очарован от разговора с благодетеля на Ботев Пловдив. „Пихме кафе за 20 минути и обсъдихме някои неща. Мога да кажа, че съм очарован от г-н Василев. Той е готов да ни помага, за да стигнем нивото, на което трябва да бъдем“, каза още Радуканов. 


Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!