Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Пуснаха билетите за 3 март

Ръководството на Ботев Пловдив пуска билетите за мача срещу Нефтохимик в предварителна продажба. Те ще бъдат на разположение на запалянковците още от сряда във фен-магазина на „Колежа”. Цената остава непроменена в сравнение с есенния полусезон – 4 лева.

Нека всички, които са решили да помогнат на отбора с мощна подкрепа от трибуните, да дойдат на стадион „Христо Ботев“ по-рано, за да не се получават опашки на входовете. През есента се убедихме, че пропусквателната система с турникети отнема повече време при влизането, а във важния мач срещу Нефтохимик атмосферата на „Колежа“ трябва да е гореща още преди първия съдийски сигнал.  

Междувременно в магазина за артикули пристигнаха и нови продукти, посветени на 100-годишнината на клуба. Новата серия включва плажна кърпа с логото, възглавница и калъфка за възглавница, чаша, калъф за седалка на автомобил и значка.

Феновете могат да си закупят и официциалната фланелка на отбора, която е част от екипа на футболистите за мачовете от първенството и Купата на България. Цената на фланелката е 90 лева, като на нейния гръб номер няма.

Визията и цените на новите артикули:

Калъф за седалка на автомобил /2 бр./ – 4 лв.

Чаша – 12 лв.

Плажна кърпа – 20 лв.

Значка – 6 лв.

Възглавница – 12 лв.

Калъфка за възглавница – 8 лв.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!