Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Продават се билети за мача с Етър

Билетите за мача „Ботев” – „Етър” от 24-ия кръг на Източната „Б” група вече са в продажба. Двубоят е в събота (21 април) от 17.00 часа на стадион „Беркут” в Брестник. Пропуските ще се търгуват от вторник до петък, включително.

Както и за предишното домакинство на „канарчетата”, отпечатаната бройка билети е 2000. Те се разпространяват във фен-магазина на стадион „Христо Ботев”, като неговото работно време през седмицата е от 9.00 до 17.30 часа, с обедна почивка между 12.00 и 13.00.

Припомняме, че безплатно на стадиона ще бъдат допускани притежателите на карти за ВИП ложата, платени абонаментни карти и членове на Сдружение ФК „Ботев”, като последните ще влизат с билет, получен от фен-шопа срещу членска карта.

Припомняме, че до края на сезона се спира свободния достъп за деца до 14 и хора над 70 години. Преференциите за хора в неравностойно положение остават и те ще продължат да ползват безплатен вход за мачовете на „жълто-черните”.

За гостите се отпускат 100 билета, които ще се продават във Велико Търново. Привържениците на Етър ще бъдат настанени на маломерното изкуствено игрище зад една от вратите на терена в Брестник.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!