Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Пресконференция преди мача с „Ботев“ Гълъбово

На провелата се днес традиционна пресконференция присъства единствено помощник треньора Костадин Видолов, а по същото време Марин Бакалов беше в Чирпан за да помага в организацията на неделната среща.

По повод на отпадането за купата на Аматьорската лига от отбора на Вихър Белозем (2:0), той заяви, че купата изобщо не е била приоритет за клуба и поради тази причина е даден шанс на юношите Набор’94 да усетят тръпката от сблъсъка срещу по-опитен противник.

Видолов заяви още, че отбора продължава подготовката си за наближаващите сериозни сблъсъци срещу преките си конкуренти Гълъбово, Созопол и Нефтохимик.“Надявам се да се представим добре и да постигнем победи в тези мачове. Продължаваме да преследваме поставената в началото на сезона цел – завръщане в професионалния футбол.“ – заяви специалистът. Според него нивото на отборите в групата е почти изравнено, но всички отбори излизат срещу Ботев в голяма мотивация.

От титулярният състав единствено Димитър Байрев пропуска гостуването в Чирпан срещу вторият във временното класиране отбор на „Ботев“ Гълъбово. „Отборът разчита на Атанас Курдов и той се доказва всеки мач. Спекулациите са нещо нормално и са резултат от добрата игра на нападателя и интереса, който привлича с нея. В нашият отбор също се мисли за селекция, имаме и набелязани футболисти, които следим, но основното ни внимание за момента е насочено към предстоящите важни срещи“, завърши Костадин Видолов.

Костадин Видолов

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!