Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Славия - Ботев

Полицията с благодарствено писмо до клуба и феновете

ДО

Пловдивската полиция адмирира организацията от страна на клуба и привържениците на Ботев по време на мача с Левски. Органите на реда изпратиха благодарствено писмо до електронната поща на клуба. Публикуваме го без редакционна намеса.

ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР

НА СПФК „БОТЕВ”

ГР. ПЛОВДИВ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

                         На 19.08.2012 г. в гр. София се състоя футболната среща между отборите на ПФК „Левски” и СПФК „Ботев” – гр. Пловдив от II кръг на есенно – зимния полусезон на професионалната футболна група. Срещата бе посетена от около 4-5000 организирани и неорганизирани привърженици на СПФК „Ботев”, които бяха съпровождани, както от полицейски сили, така и от новосъздалото се звено за охрана със стюарди. Преди, по време и след приключването на футболната среща стюардите изпълняваха професионално и съвестно служебните си задължения, като бяха пресечени всякакви опити за извършване на правонарушения. На изключително добро ниво бе и взаимодействието на цитираните служители с охраняващите полицаи, в резултат на което на територията на гр. Пловдив, гр. София и по време на пътуването в двете посоки не се допуснаха произшествия и инциденти.

                         Ръководството на ОДМВР Пловдив изказва своята благодарност към ръководството на СПФК „Ботев” и звеното от стюарди, като се надяваме сътрудничеството ни по охрана на обществения ред, във връзка с провежданите спортни мероприятия, да продължи и в бъдеще. Готови сме да окажем необходимото съдействие при обучението на стюардите и изпълнението на поставените им задачи, което е от първостепенна важност за полицейските органи, предвид изпълнение на функционалните им задължения по охрана на обществения ред преди, по време и след приключване на футболни срещи.

ЗАМ.-ДИРЕКТОР „ПОЛИЦИЯ”:

КОМИСАР

Костадин Баков

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо ново от любимия си футболен клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!