Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

„Панираха“ Вандер за ЧРД (видео)

Вандер Виейра

Нестандартен начин да честитят рождения ден на съотборника си Вандер Виейра избраха футболистите на Ботев. Бразилецът, който днес навършва 24 години, бе „окъпан” с брашно и яйца веднага след сутрешното занимание на отбора.

За да осъществят бързо и безпрепятствено замисъла си, „канарите” набързо разработиха пъклен план. Основна роля в него имаше рехабилитаторът Ангел Йорданов, който загрижено привика „жертвата” на масаж в близост до ъгловото флагче веднага след края на тренировката.

След като се озова легнал по корем върху терена, Вандер се превърна в лесна плячка. Само няколко секунди бяха необходими на футболистите, за да вземат скритото наблизо „оръжие“ и да атакуват рожденика с него. Покрит със смес за готварска панировка, кариоката бързо се ориентира в ситуацията и контраатакува с оцелелите след атаката амуниции.

След като в крайна сметка мисията приключи успешно, съотборниците на Вандер му помогнаха да се измие с минерална вода и всички заедно се оттеглиха към стаите си в хотел „Беркут”, където играчите ще почиват между двете тренировки в сряда.

Бразилецът е вторият рожденик в отбора на Ботев през настоящата седмица. Ден преди него с почерпка се отчете Станислав Костов, който стана на 21 години. Останалите от тима обаче бяха по-благосклонни към нападателя и той не бе изненадан, както това се случи с Вандер.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!