Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Отложиха мача с Чирпан

Двубоят от 22-ия кръг на Югоизточната „В” група Чирпан – Ботев Пловдив се отлага поради липса на охрана. В официалното становище на зоналния съвет на БФС в Пловдив се казва, че чирпанската полиция няма ресурса да се справи с опазването на реда по време на срещата.

Органите на реда в града разчитат на подкрепа от колегите си в Стара Загора. Такава обаче не могат да получат, тъй като по същото време под Аязмото играят Берое и Славия и униформените са ангажирани с този мач.

Пропадна и възможността с реда на двубоя да се ангажира частна охранителна фирма, което доведе до отлагането на мача. Очаква се в началото на следващата седмица да стане ясно кога ще се играят Чирпан и Ботев.

От ръководството на „жълто-черните” съобщиха, че продадените във фен-магазина билети продължават да важат за мача. Ако някой иска да върне закупен вече пропуск, може да го направи без проблем.

Същевременно спортно-техническият щаб на „канарчетата” започна спешно да търси съперник за контрола през уикенда. Ако такъв не бъде намерен, възпитаниците на Костадин Видолов ще направят двустранна игра.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!