Предстоящ мач:

Локомотив София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Отборът на Ботев се прибра в Пловдив

Отборът на Ботев се завърна в Пловдив след близо 20-дневно отсъствие. На 17-ти юни „канарчетата“ заминаха да се готвят за началото на шампионата в Австрия, а днес се прибраха от Казахстан, където играха и спечелиха първия си мач в евротурнирите, който на практика даде началото на новия сезон за „жълто-черния“ клуб.

След изтощително среднощно пътуване през Алмати и Истанбул, малко преди 17:00 часа отборът акостира на стадион „Христо Ботев“ уморен, но и удовлетворен от доброто начало в евротурнирите.

На „Колежа“ „жълто-черният“ тим бе посрещнат от журналисти и привърженици на тима. След като задоволиха интереса на медиите, „канарчетата“ се прибраха за заслужена почивка при своите семейства.

Почивката за възпитаниците на Станимир Стоилов ще бъде кратка. Играчите се събират на клубния стадион в 16.30 часа в събота, а малко по-късно ще направят възстановителна тренировка. В неделя „канарчетата“ ще проведат занимание на стадион „Беркут“ в Брестник, а на 9-ти юли, вторник, Ботев заминава за Бургас, където 2 дни по-късно предстои реваншът срещу казахстанския Астана.

СНИМКИ от посрещането на отбора може да видите в галерията на сайта.

Подобни статии

Подобни статии