Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Организация за мача Ботев – Черно Море

Ботев (Пловдив) приема Черно Море в мач от XXVI-ия кръг на Първа Лига. Срещата е с начален час 16:30ч. на стадион „Христо Ботев“.

Повече информация относно организацията в деня на мача с „моряците“ може да намерите в следващите редове:

  • в 10:00ч. ще отвори фен магазинът на стадион „Христо Ботев“
  • в 12:00ч. ще отвори билетната каса откъм ул. „Богомил“
  • в 14:00ч. ще отвори билетната каса от страната на Трибуна ЮГ
  • в 14:30ч. ще отвори паркингът (парко билетите са ограничени и препоръчваме да бъдат закупени предварително през онлайн портала kolezha.bg)
  • в 15:00ч. ще отвори „Фен зоната“ на стадиона – атракциони и аниматори, в днешния ден ще имате възможност да дегустирате клубното кафе от серия „Колежа“ & „1912“
  • в 15:00ч. вратите на стадиона ще бъдат отворени – уверете се, че сте заели местата си навреме и не по-късно от 16:30ч.
  • от 15:00ч. може да се включите в подписката в подкрепа на ГИ “Даная за живот” на специално обособените места за това във фен-зоната откъм ул. “Богомил”, както и между трибуна “Изток” и трибуна “Юг”. Между двете полувремена – на всяка от четирите трибуни, в близост до точките за храна и напитки,  ще може също да подкрепите инициативата.
  • от 15:30ч. любимецът на малки и големи „Бенкса“ ще е на линия за весели снимки

И на днешния мач „Бар Самар на колела“ ще бъде на стадион „Христо Ботев“ – шампион на българското издание на „European Street Food Awards – 2022“. Всеки желаещ ше може да дегустира техният „шампионския“ пълнен комат с дърпано свинско и бавно готвен лук (15 лв.), както и традиционно българско – тикълник, мачкани картофи с билки и сирена, увити и запечени в кори за баница (7лв). Ще може да се насладите на студена бура, игра на джага и приятен разговор с приятели, а децата ще имат куп забавления.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!