Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Официално изявление от Управителния съвет на „Ботев” Пловдив

Настоящото открито писмо има за цел да запознае футболната общественост с позицията на ръководството на ФК „Ботев” Пловдив по повод публикуваните информации за интерес към клуба от страна на Застрахователна компания „Лев Инс” АД.Категорично заявяваме, че официална оферта не е достигала до Управителния съвет. Отправено е единствено устно предложение към един от нашите членове. То включва инвестиция в размер на 2 млн. евро плюс преструктуриране на клуба в акционерно дружество.


Използваме случая да изясним на футболната общественост и специално на нашите многобройни и верни привърженици, че след извършените през лятото реформи, стратегическите решения в най-стария футболен клуб в България се вземат само и единствено от членовете на Сдружение ФК „Ботев” Пловдив.


Радваме се и сме поласкани от интереса и приемаме това като знак, че работим добре и в правилна посока.


Нашето желание е да останем лоялни към Застрахователно дружество „Виктория” АД  и Корпоративна Търговска Банка, които ни подадоха ръка в тежък момент и помогнаха изключително много за възраждането на клуба. Благодарение на тях издръжката на клуба за настоящия сезон е осигурена.


Имаме подписан перфектен договор с основния ни спонсор – Застрахователно дружество „Виктория” АД, и сме много доволни от взаимните отношения с нашите партньори. В контракта има клауза, според която голям процент от застраховката на всеки привърженик на „Ботев” във „Виктория” се превежда по сметката на футболния клуб.


Изразяваме специална благодарност към членовете на Сдружение ФК „Ботев” Пловдив. Сумата събрана от техния внос бе от решаващо значение в първите месеци след възраждането.


Държим да се знае, че в момента формата на управление в „Ботев” е безпрецедентна за България. Съдбата на клуба е в ръцете на неговите привърженици. Вратата на Сдружението е отворена за всеки желаещ да влезе в него. Това може да стане срещу годишен членски внос в размер на 240 лева.


 


С уважение,


Управителен съвет на Сдружение ФК „Ботев” Пловдив

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!