Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Обръщение от ПФК БОТЕВ

ПФК „БОТЕВ“ желае да вземе отношение относно думите на административния директор на „ЦСКА-София“ г-н Милко Георгиев, изречени пред представители на медиите след двубоя на „червения“ отбор срещу „Левски“. Думи, в които бе засегнат и най-старият футболен клуб в България.

В годините „БОТЕВ“ е демонстрирал толерантно отношение и уважение към всички клубове, в това число и ЦСКА. Считаме за белег на висока култура и отговорност публични изявления по даден казус да се правят след детайлно запознаване с фактите по него. 

В случая от думите на г-н Георгиев прозира абсолютно липса на информираност, поради което се обръщаме към него с молба да не въвлича името на „БОТЕВ“ в несъстоятелни и неприемливи спекулативни изказвания. 

През лятото на 2010 г. „БОТЕВ“ започна участието си в Югоизточната „В“ група, след като „Металик“ (Сопот) се вля с прекратяване в „БОТЕВ“, а „БОТЕВ“ запази своята автентичност. Свидната нам история и верните привърженици останаха в активите на Клуба, където вярваме, че ще бъдат завинаги.

Въпросната 2010-та е една от най-скъпите години в 105-годишната ни история, защото с безкористните и задружни усилия на много ботевисти, „БОТЕВ“ успя да оцелее в един от най-трудните моменти на своето съществуване. Това вля много енергия в „жълто-черното“ семейство и сплоти редиците ни.

Поради всичко това, е особено неприятно да слушаме подобни спекулативни и издаващи ниско ниво на информираност изявления, когато същите идват от представители на клубове, имащи претенциите да бъдат знаменосци на българския футбол.

ПФК „БОТЕВ“

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!