Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Обръщение на ръководството на клуба

Уважаеми привърженици,

„Ботев” Пловдив върви по път, чиито препятствия никой друг не познава и искаме да вярваме, че това ни сплотява и ни прави по-силни. Вчерашните действия на няколко човека показаха, че все още има хора, които не осъзнават това. За първи път от началото на новия век клубът ни има ясно изградена управленска структура, в която всеки знае своето място и задължения. Време е малцината, които все още смятат, че могат да се бъркат в работата на клубното ръководство да осъзнаят, че тяхното място е на трибуните, където да подкрепят отбора и да дават своя принос към общата кауза.

Случилото се вчера е недопустимо заради името, което футболен клуб „Ботев” е градил в продължение на един век. Смятаме, че има цивилизовани начини, присъщи на безспорно интелигентната ни публика, с които да се изразява несъгласие по конкретен въпрос. Подобно грозно поведение, макар и от шепа хора, петни името на клуба и вреди сериозно на неговия обществен имидж.

„Ботев” Пловдив има не само футболно, но и социално измерение, което е част от културата на града в последните 100 години. Отговорността, която всички ние носим към историята и патрона на нашия клуб ни задължават да служим за пример!

Разчитаме, че предстоящото легитимиране на официален фен-клуб ще предотвратява подобни срамни прояви и самодейни инициативи, зад които не стоят организираните привърженици на „Ботев”. Призоваваме всички ботевисти да подкрепят силно и безрезервно отбора, така както са го правили винаги и да не допускат подобни сцени, уронващи престижа на клуба! Подобни прояви не се вписват в нашата визия за бъдещето развитие на „Ботев”.

Наясно сме, че винаги ще има хора, които не споделят нашите виждания за управлението на клуба, но отговорността за това я носим ние – ръководството на „Ботев” Пловдив. Желанието ни, а сигурни сме и на всички истински фенове, е да изградим клуб за пример и подражание, като това няма как да се случи без вас.

С уважение,

Ръководството на ПФК „Ботев” Пловдив

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!