Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Новият Информатор излезе от печат

На 11 август ще бъде пуснато в продажба поредното издание на жълто-черния Информатор. Печатното издание, което започна своята история през лятото на 2010 година, е в лимитиран тираж от 1000 броя. То съдържа 28 страници и ще се разпространява на цена от 2 лева.

Новата книжка предлага на ботевистите информация за всички 23-ма футболисти, с които отборът стартира сезона на своето завръщане в елита. Виждането си за развитието на „Ботев” споделят президентът на клуба Юли Попов, спортния директор Александър Александров и старши треньорът Ферарио Спасов.

По традиция в Информатор е отделено място за детско-юношеската академия, както и за материалната база на клуба, която е в процес на изграждане. Каква ще бъде визията на новият жълто-черен дом – „Колежа” и супермодерния комплекс в Коматево, ще си припомним от страниците на изданието.

Своето заслужено място в него намират и бултрасите, в лицето на Николай Георгиев от „Лудата банда” и отговорникът за организацията на екскурзиите при гостуванията на отбора Евгений Петров.

Информатор може да намерите в деня на мача със Славия на касите на стадион „Христо Ботев” и в клубния фен-шоп.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!