Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Николай Киров: Недопустимо е да губим по този начин

Старши-треньорът на Ботев Николай Киров изрази разочарованието си от резултата от втората контролна среща на тима от началото на годината, в която „жълто-черните“ допуснаха поражение с 0:3 от унгарския Пакси. 

„Загубихме с категоричен резултат в двубой, в който по нищо не отстъпвахме на съперника. Напротив – особено през първото полувреме превъзхождахме напълно тима на Пакси. Създадохме няколко добри ситуации и крайният изход спокойно можеше да бъде в наша полза. За съжаление продължаваме да бъдем неефективни пред гола и в същото време да допускаме елементарни попадения в нашата врата.“, заяви наставникът на „канарчетата“.

„Не мога да кажа, че съм недоволен от поведението на отбора. Както и да играем обаче няма да имаме успех ако не повишим концентрацията си в защита и не започнем да оползотворяваме положенията си. Това е голямата ни слабост и сме длъжни да направим всичко по силите си, за да я отстраним до края на подготовката.“, допълни Киров.

Треньорът на Ботев коментира и ситуацията с червения картон на Омар Косоко в началото на второто полувреме:

„Голяма глупост от негова страна, за която ще си понесе последствията. Изгонването му от игра се отрази на отбора и допуснахме два леки гола в числено намален състав.“

„Продължаваме подготовката по начертания план и се надявам, че в следващия мач ще коригираме пропуските и ще продължим да развиваме положителните неща, които се забелязват в играта ни.“, завърши Киров.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!